Välkommen till Garissa!

Monica och Carl-Axel Ekmans Insamlingsstiftelse hjälper utsatta flickor i östra Kenya till ett bättre liv. På vårt flickhem får de en trygg fristad. I våra skolor får de utbildning så att de kan skapa sig en framtid där de styr över sina egna liv. Och vår enträgna kamp för att förhindra könsstympning har räddat många flickor från detta grymma ingrepp.

Aktuellt

Hej kära Garissa-vänner,

Pandemin har satt många käppar i hjulet, bland annat har vi inte kunnat besöka våra flickor i Garissa på över ett och ett halvt år, jag har dock kontakt med Garissa minst var 14:de dag för att få information om hur flickorna mår och om situationen på skolan och hemmet. Det senaste är att flickorna mår bra och skolan är öppen som vanligt trots Covid 19. Ingen på flickhemmet har drabbats, men pandemin finns i Garissa-regionen, så flickorna hålls mer eller mindre isolerade på hemmet. Kenya har inte kommit så långt i sitt vaccinationsprogram, endast 1,5% har fått första dosen och bara 3,6% är fullvaccinerade mot Sveriges över 70%.

Läs hela inlägget »

Svensk insamlingskontroll är en garanti för att dina gåvor går till en seriös insamlingsorganisation som regelbundet granskas och följer alla krav.

Plusgiro 90 01 77-7
Bankgiro 900-1777
Swish 900 17 77

Hjälp till!

Swisha en gåva!
Du kan enkelt swisha en gåva genom att scanna bilden till vänster.

Glöm inte bort att ange ditt namn!

Bli månadsgivare!
Gör en automatisk överföring vid ett bestämt datum varje månad.
Kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Ge en högtids- eller minnesgåva.
Vill du skänka en gåva till ett högtidstillfälle eller till minne av en bortgången person, kontakta oss via vårt kontaktformulär