Välkommen till Garissa!

Monica och Carl-Axel Ekmans Insamlingsstiftelse hjälper utsatta flickor i östra Kenya till ett bättre liv. På vårt flickhem får de en trygg fristad. I våra skolor får de utbildning så att de kan skapa sig en framtid där de styr över sina egna liv. Och vår enträgna kamp för att förhindra könsstympning har räddat många flickor från detta grymma ingrepp.

Aktuellt

Trots det fasansfulla krig som pågår i Ukraina jobbar stiftelsen vidare med att försöka få in de bidrag som behövs för att kunna fortsätta arbetet i Garissa.

Den senaste helgen har det arbetet genererat fina bidrag till våra flickor och verksamheten. Jag var i Örebro och på Lanna Lodge Golfresort i lördags och berättade om Garissa på ett av Inner Wheels distriktsmöten, mycket trevligt. Dom lovade att sätta in en summa på vårt konto från bland annat ett lotteri. 

Läs hela inlägget »

Svensk insamlingskontroll är en garanti för att dina gåvor går till en seriös insamlingsorganisation som regelbundet granskas och följer alla krav.

Plusgiro 90 01 77-7
Bankgiro 900-1777
Swish 900 17 77

Hjälp till!

Swisha en gåva!
Du kan enkelt swisha en gåva genom att scanna bilden till vänster.

Glöm inte bort att ange ditt namn!

Bli månadsgivare!
Gör en automatisk överföring vid ett bestämt datum varje månad.
Kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Ge en högtids- eller minnesgåva.
Vill du skänka en gåva till ett högtidstillfälle eller till minne av en bortgången person, kontakta oss via vårt kontaktformulär