Besök från Garissa

Vår chef för flickhemmet i Garissa, Abdullahi, har varit på besök i Sverige. Han var i Jönköping för att gå en utbildning men kom också till Borås och hälsade på.

Det blev en lunch med delar av styrelsen och ett besök hos en av våra trogna givare Mathias på Effektiv. Bosse, hade också ordnat med studiebesök eftersom Abdullahi har startat upp e-handel i Kenya, som förhoppningsvis kommer att ge bidrag och kanske arbete till våra flickor, när dom lämnar flickhemmet.
 
Vi besökte Consortio Fashion Group och fick en bra redogörelse av Catarina Simring om hur e-handeln fungerar och vad som krävs för att det skall bli bra.

Efter Besöket hos Catarina åkte vi till Cellbes lager, där vi fick en rejäl dos om hur logistiken bör fungera vid e-handel. Vår guide där var Hillery, som bl.a. tog med Abdullahi upp i en truck på höglagret, runt 10-12 meter upp i luften.
 
Abdullahi var mycket nöjd med besöket i Borås, trots kylan och skulle dagen efter besöka några vänner i Göteborg.

Etiketter: nyheter

Arkiv