Yogisar hjälper flickorna i Garissa

Varje vecka samlas många människor i Kungsholms Kyrka i Stockholm för att tillsammans praktisera yoga. Genom att förena andning och rörelse får stressade storstadsmänniskor hjälp att stilla sitt sinne och möta sig själva. Malin Sävstam som är dotter till Carl Axel Ekman guidar deltagarna och tillsammans övas koncentrationsförmågan.

De goda resultaten av yogan är många. Viktigaste fördelarna kanske är att livet känns mer balanserat, roligare och stabilare. Dessutom blir vi snällare och vår kreativa förmåga ökar. Den smidiga kroppen och styrkan får vi på köpet. En del av pengarna går till vårt hjälparbete i Garissa. Under 2017 ”yogades” det ihop knappt 23 000 kronor. Ett stort tack till Malin och alla deltagare som gjort detta möjligt.

Etiketter: nyheter

Arkiv