Hjälp oss att hjälpa! Våra flickor behöver ditt stöd.

Världen verkar stå i brand och extremismen har ännu en gång visat sitt värsta ansikte – denna gången med maskingevär och machetes på vårt barnhem. Våra 107 flickor vaknade på skärtorsdagen med helvetet alldeles utanför sina små sovhus. I fullständig panik kastade de sig under sina sängar och tvingades ligga kvar där i över 12 timmar utan varken vatten, mat eller möjlighet att gå på toaletten.

”Most of the bullets were dropping in our compound. It is by the grace of God that these stray bullets didn´t hit any of our girls. Maybe due to the fact that they took cover under their beds the whole day as the exchange of fire continued”, skriver Sophia Abdinoor, i ett sms. Sophia är ordförande i stiftelsen Womankind som är vår lokala partner och NGO på plats.

Lämna ditt bidrag till Bankgiro 900-1777

Tack för din gåva.

Etiketter: nyheter

Arkiv